Nagelsalon Pure & Chic

Beauty isn't about a pretty face. It's about having a pretty mind, heart & soul.

Oh.. and Pretty Nails!

Hi Beauties! 

Mijn naam is Marlieke Mensink-Niks, en gecertifeerd Nagelstyliste. 

Momenteel plaats ik alleen Natural Nail Treatments, eventueel in combinatie met (uitgebreide) Nailart. Droom jij van mooie natuurlijke (lange) nagels? Of wil je jouw nagels weer mooi en gezond, zonder kunstnagels of producten die je nagels aantasten maar met gezonde en veilige producten die je nagels weer sterk maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Mijn uitgangspunt is namelijk jouw natuurlijke nagels zo gezond mogelijk te houden of weer gezond te maken. Mijn doel is om jouw nagels er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien met producten die je nagels verzorgen en verstevigen. 

Momenteel is er vanwege zwangerschap(complicaties) minder plek voor nieuwe klanten en kan het zijn dat er moeilijk of geen nieuwe afspraken ingepland kunnen worden of dat er afspraken verzet moeten worden. 


Wat kun je van mij verwachten? 

In de salon werk ik met hoogwaardige, goedgekeurde en veilige producten, van oa Victoria Vynn, Mistero Milano, Kodi Professional en meer. Elk merk heeft zijn eigen eigenschappen en werkwijzes en ik kies die producten die het beste bij mij passen en die het meest aansluiten bij de trends & ontwikkelingen van dit moment. Tevens probeer ik zoveel mogelijk gebruik te maken van producten die lief zijn voor mens, dier en milieu, en waar mogelijk vegan & proefdiervrije producten. 

 

Hygiëne en veiligheid staan bij mij hoog in het vaandel. Dit betekent dat ik de salon na elke klant grondig desinfecteer met oa Barbicide, net zoals alle werkmaterialen. Elke klant heeft bij mij zijn/haar eigen vijlenbakje. De werkmaterialen en vijlen worden op tijd vervangen. 

 

Welke behandelingen voer ik uit? 

In de salon werk ik met Gelpolisch, Rubberbase, BIAB / BB Gel en Builder Gel. Bij nagelreparaties gebruik ik naast Buildergel ook Acrylgel/Polygel.  ACRYL wordt door mij niet gezet! 

Momenteel werk ik alleen op de natuurlijke nagels. Zodra mijn agenda het weer toelaat zal ik weer nagelverleningen of kunstnagelbehandelingen uitvoeren. 

Bij alle behandelingen zit een Combi-manicure inbegrepen, behalve de Basic Polished Treatment.

 

Meer informatie over alle producten en behandelingen volgt nog.

Benieuwd naar de prijzen? Klik dan op onderstaande knop.